کدام مواد غذایی «کم خونی» را از بین می‌برد؟-راهبرد معاصر

کدام مواد غذایی «کم خونی» را از بین می‌برد؟

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: خطرات کم خونی بیشتر متوجه کودکان و زنان است و استفاده از لوبیا قرمز، عدس، نخود، تخم مرغ، گوشت قرمز، سبزیجات برگ تیره از جمله مواد مؤثردر مقابله با کم خونی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 25
کد خبر: ۴۱۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: فقر آهن، شایع‌ترین کم خونی در همه گروه‌های سنی بین خانم‌ها و آقایان است.

 

در تحقیقات سازمان جهانی بهداشت آمده است: علائم و نشانه‌های کم خونی ضعف، خستگی، کاهش استقامت، دشواری در تمرکز، دست و پا‌های سرد، رنگ پریدگی، تنگی نفس، تپش قلب و ریزش مو است.

 

تاخیر در تکامل و هماهنگ شدن حرکات کودک، کاهش ذخائر آهن نوزاد هنگام تکامل، به وجودآمدن آسیب‌های مغزی در نوزاد و کاهش ضریب هوشی نوزادان؛ از جمله خطرات کم خونی مادران باردار برای نوزادان بود که سازمان جهانی بهداشت به آن اشاره کرد.

 

این سازمان همچنین خطرات کم خونی را بیشتر متوجه کودکان، زنان باردار و زنان در دوران سیکل قاعدگی دانست.

 

توصیه سازمان بهداشت جهانی استفاده از مواد غذایی نظیر لوبیا قرمز، عدس، نخود، تخم مرغ، گوشت قرمز، سبزیجات برگ تیره، آجیل و خشکبار، دانه‌ها، پرتقال و لیمو شیرین برای در امان ماندن و نجات از کم خونی است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده